CFR Călători şi MasterCard continuă campania de încurajare a plăţilor online pe platforma www.cfrcalatori.ro, oferind o reducere de 5% din preţul final pentru biletele de tren achitate cu MasterCard sau Maestro. Această reducere se aplică tarifului special de online practicat de CFR Călători (un preţ cu 5% mai mic faţă de cel obişnuit) şi se cumulează cu eventualele discount-uri suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus-întors. Reducerea se acordă indiferent de banca emitentă a cardului, de valoarea biletului sau de destinaţia din ţară şi nu poate fi mai mare de 600 de lei per tranzacţie. Campania este valabilă prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce, oferit de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.
Pentru a putea beneficia de oferta valabilă pentru cardurile MasterCard şi Maestro, clientul trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi, să aleagă destinaţia şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza buletinului sau a ID-ului de bilet.
Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR online/e-commerce şi această ofertă sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.