Facilitatea eTicketing presupune atât emiterea biletelor în timp real, cât şi menţinerea securităţii tranzacţiei. În plus, utilizatorii înregistraţi pe site-ul agenţiei de turism online pot beneficia de serviciul de emitere automată a biletului dupa efectuarea rezervării.

Astfel, un membru al site-ului poate efectua o rezervare de avion în data curentă, însă se poate autentifica ulterior în contul său, de unde îşi poate reafişa rezervarea şi emite singur biletul. În urma emiterii online a biletului de avion, utilizatorul primeşte confirmarea prin email cu datele complete ale biletului, precum şi opţiunea de check-in online, în cazul în care compania aeriană la care s-a făcut rezervarea permite această facilitate.

Această funcţionalitate este disponibilă pentru toţi clienţii Amadeus Marketing România care utilizează motorul de rezervări online Amadeus Internet Booking Engine (ePower) şi soluţia de plăţi online GECAD ePayment. Compania Paravion Tour este primul operator de bilete de avion care a implementat cu succes această facilitate şi o utilizează curent.
SURSA: GECAD