Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Bianca Drăgușanu a reacționat la zvonurile cărora actuala parteneră a lui Victor Slav, Selina ar fi făcut show-uri pentru adulți.

Vedeta susține că știa de multă vreme acest lucru, însă acest lucru nu i-a afectat decizia de a o lăsa pe Sofia să petreacă timp alături de tatăl ei și alături de noua sa iubită.

Totodată, Bianca Drăgușanu a declarat că deși îi este greu să își lase fetița cu o altă femeie, are încredere în Victor Slav, care este ”un bărbat cerebral”. În ceea ce privește informațiile referitoare la show-urile pentru adulți pe care Selina, iubita lui Victor Slav le-ar fi făcut, Bianca Drăgușanu spune că știa despre ele, însă nu o condamnă pentru ce a făcut în trecut.

Vedeta a mai adăugat că Sofia nu i-a spus niciodată ceva rău despre noua iubită a tatălui său, așa că nu are motive să fie îngrijorată.

Bianca Drăgușanu nu o judecă pe Selina

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Aceasta susține că Sofia locuiește oricum cu ea și își vizitează tatăl doar o dată la două săptămâni, deci ea și Selina nu au de ce să intre în conflict. Totodată, ea a mai adăugat că nu are nicio problemă cu trecutul acesteia și că respectă alegerile fiecărei persoane în parte.

„Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut” a mai declarat Bianca Drăgușanu.