Imaginile cu echipamentul pe care Simona Halep şi Bianca Andreescu îl vor purta la primul turneu de Grand Slam din acest an au apărut în spaţiul public. Halep (locul 4 WTA) şi Andreescu (locul 5 WTA) vor purta, cel mai probabil, acelaşi echipament Nike la Australian Open.

Imaginile nu au apărut deocamdată pe contul oficial al Nike și au fost dezvăluite din alte surse. Vestimentația este formată dintr-un costum galben mulat, dintr-o singură piesă, care poate fi asortat cu o fustă sau cu o rochie imprimată cu blocuri în diferite nuanțe de albastru, gri, roz și galben, scrie gsp.ro.

Cine a fost aleasă de către Nike să prezinte echipamentul

Surpriza uriaşă este însă persoana aleasă drept model pentru a prezenta echipamentul Nike. Firma americană a preferat-o pe tânăra canadiancă de origine română, în vârstă de 19 ani, pentru a poza cu noul costum, în detrimentul Simonei Halep.

Simona Halep este sponsorizată de către Nike din primăvara lui 2018 şi este foarte posibil să poarte acelaşi echipament care apare în aceste fotografii. Simona nu a beneficiat niciodată de un tratament special din partea sponsorului tehnic, nici măcar în perioada în care era lider al clasamentului WTA.

Casele de pariuri o văd pe Simona Halep cu a patra șansă la câştigarea Australian Open. Românca are cotă 8,00, fiind depăşită doar de Serena Williams (6,50), Ashleigh Barty (7,00) și Naomi Osaka (7,50).