Astfel, dobânzile pentru depozitele la termen constituite de către acești clienți ajung până la 7% pe an pentru lei, până la 4,1% pe an pentru euro și până la 2.95% pe an pentru dolari (USD).
Având în vedere evoluțiile de pe piață și noile regulamente prudențiale, BCR scade costul la creditele garantate în lei pentru a facilita clienților accesarea creditelor și pentru a le oferi acestora un control cât mai bun asupra costurilor. De asemenea BCR elimină comisioanele lunare de administrare și introduce o noua categorie de dobândă fixă pe 2 ani pentru toate creditele garantate. Un alt beneficiu oferit clienților care beneficiază de credite garantate cu imobile este asigurarea de imobil oferită gratuit pe toată durată împrumutului.
Continuă promoţiile pentru economisire
În perioada 4-31 ianuarie 2012, continuă promoția “Bonus de dobândă pentru clienții cu cont de salariu la BCR”: +0,50 puncte procentuale la depozitele la termen standard și +0,25 puncte procentuale la conturile de economii deschise în luna ianuarie.  
 
În plus, în aceeași perioadă, pentru depozitele la termen de 24 de luni MaxiPlus, BCR a decis majorarea dobânzilor cu 0,25 puncte procentuale atât pentru lei, cât și pentru euro. Astfel, clienții pot beneficia de dobândă fixă de 7,25% pe an (14,5% la scadenţă) la ghișeele băncii și 7,50% pe an (15% la scadenţă) prin canale alternative pentru MaxiPlus în lei, respectiv de 4,25% pe an (8,5% la scadență) la ghișeele băncii și 4,50% pe an (9% la scadenţă) prin canale alternative pentru MaxiPlus în euro.
„Depozitul MaxiPlus a fost foarte bine primit de către clienții noștri, motiv pentru care am decis să prelungim această ofertă promoțională și în luna ianuarie. Cel mai apreciat este avantajul de a putea lichida depozitul înaintea scadenței de 2 ani în condițiile în care o mare parte din dobândă se bonifică pentru perioada de deținere. Prin acest produs, ne dorim să încurajăm economisirea pe termen lung, în condițiile în care în acest an economisirea trebuie să fie un aspect deosebit de important pentru oricine, având în vedere turbulențele din mediul economic” a declarat Cătălina Zincenco, șef Departament Managementul Produselor de Economisire și Investiții.

În plus, BCR a majorat dobânzile pentru depozitele la termen în lei, euro și usd, astfel:
 
•    Lei: creștere cu până la 0,45 puncte procentuale pentru toate maturitățile, dar în special pentru 6, 9 și 12 luni;   
•    Euro: creștere cu până la 0,30 puncte procentuale pentru maturităţile de 6, 9 și 12 luni;
•    USD: creștere cu 0,15 puncte procentuale pentru toate maturitățile;

Se elimină comisioane de credit şi apare creditul în lei cu dobândă fixă
În ceea ce privește produsele de creditare, modificările vizează o ușoară majorare a dobânzilor la creditele garantate acordate în Euro, precum și a comisionului de analiză. Astfel, pentru creditul ipotecar Casa Mea costurile lunare totale sunt formate numai din dobândă (nu se percep comisioane lunare), care este compusă din EURIBOR 6M + 5,75%.
Totodată BCR a introdus în ofertă creditele ipotecare în lei cu dobândă fixă de 9,7% în primii 2 ani urmată de rată de dobândă variabilă ROBOR 6M + 3,3% (9.83%). Astfel, dacă se optează de la început pentru varianta cu dobândă variabilă, procentul de dobândă va fi apropiat de dobânda fixă pentru primii 2 ani. În același timp a scăzut marja la creditele în lei cu dobândă variabila, dobânda ajungând până la ROBOR 6M + 3,3% pentru creditul ipotecar Casa Mea în lei. 
“Pentru noi contează foarte mult să dezvoltăm relații de parteneriat pe termen lung cu clienții noștri. De aceea, avem oferte speciale, pentru cei care își primesc salariile într-un cont BCR. De exemplu, un client care primește salariul într-un cont la noi  economisește până la  3.000 de euro la un credit ipotecar pe 30 ani în valoare de 60.000 EUR, față de oferta standard”, a declarat Ioana Mihai, șef departament Credite Garantate BCR.
Pentru toate ofertele de credite garantate BCR nu percepe comision lunar de administrare, iar comisionul de analiză, nu este perceput în cazul refinantarilor de la alte bănci. Întreaga ofertă de creditare este construită astfel încât să ofere reduceri pentru clienții care încasează salariul la BCR de 0.2 puncte procentuale față de dobânda standard.