Pe Discovery s-a lansat publicitatea romineasca
La sfirsitul lunii februarie, firma Cable Direct, prima agentie care vinde spatiile publicitare ale televiziunilor prin cablu din Rominia, a anuntat lansarea reclamelor rominesti pe canalul Discovery. La mai putin de o saptamina de la acest anunt, a aparut si primul client, Connex, care a ales Discovery Channel (alaturi de alte televiziuni) pentru promovarea serviciului sau de internet Xnet, la sugestia agentiei sale de media Universal McCann. in Rominia, canalul Discovery acopera aproximativ 95% din totalul retelelor de televiziune prin cablu.

Ce mai face Foss Advertising
Ce mai face agentia de publicitate Foss Advertising? A cistigat noi clienti: Mega Disposable, producator grec a unei game largi de produse pentru igiena personala, si firma de medicamente Schering Plough. Pentru primul client, Foss face campania de lansare a marcii de absorbant igienic Everyday Extra Safe. Pentru Schering Plough, agentia deruleaza campania pentru Afrin, un decongestionant nazal, pe radio si difuzeaza produse promotionale i farmacii. Contul Afrin a fost cistigat i urma unei licitatii la care au mai participat trei agentii. Pentru clientii aflati deja i protofoliu, Foss Advertising pregateste o reclama noua pentru margarina Linco, lucreaza la campania de relansare a tigarilor Assos International si este gata sa difuzeze la televiziune campania pentru produsele Maxi-Mix, sub sloganul „Merge la fix!”. in ultima luna, la agentie au venit doi copywriteri: Bogdan Dumitrescu (fost Saatchi&Saatchi si Tempo Advertising) si Irina Andrei (venita de la Icon Advertising). De asemenea, la echipa Foss s-a alaturat si Daniel Ursachi, art director.

Pentru ca munceste prea mult, Bogdan Naumovici ia Vitamax
Cel mai nou spot publicitar TV realizat de agentia de publicitate Leo Burnett&Target este pentru Vitamax (Glaxo Welcome). „Sanatate si energie la maxim pentru toate virstele” este mesajul central al reclamei. Clipul a fost filmat la studiourile Buftea i colaborare cu casa de productie Messages. Din echipa de realizatori au facut parte: Bogdan Naumovici, director de creatie, Tudor Cuciuc, art director, Lucian Udrea, copywriter, Laura Georgescu, production manager, Vali Hotea, regizor, DJ Vasile, muzica si L