„Minunata lume nouă a diplomației române. FA-BU-LOS! Pur și simplu nu am cuvinte să descriu prostituția care cuprinde aparatul diplomatic. Cât de jos se poate merge? Rușine MAE, rușine acestei politici infecte care a transformat oficiile diplomatice și consulare în sinecuri pentru camarila de partid, pentru slugi și infractori.

Orice putere va veni în locul cartelului mafiot al PSD va trebui să înceapă cu o igienizare radicală a Corpului diplomatic și consular al României, de unde să fie date afară sutele de pile, amante, iubite, pițipoance sau servitori ai partidului-stat PSD și ai complicilor lui.

Niciodată, dar absolut niciodată, Corpul diplomatic și consular al României nu a decăzut atât de mult ca în acești ultimi ani. Mâna de profesioniști cinstiți din MAE este sufocată de această impostură generalizată, care arunca România la capătul lumii și o face să nu conteze aproape nicăieri pe scena internațională”, a declarat Mihali pe Facebook.

În decembrie anul trecut, Andreea Cosma a fost condamnată la 4 ani de detenție efectivă pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul Ciuperceasca, fiind acuzată că ar fi legalizat înstrăinarea frauduloasă a unei părți a parcului industrial Plopeni din Prahova, în calitate de notar. Însă, sentința nu este definitivă.

La rândul său, tatăl acesteia, Mircea Cosma, fostul baron PSD și fratele ei, Vladuț Cosma, fostul deputat PSD au fost condamnați la 8 ani și, respectiv, la 5 ani de închisoare. Însă, sentința a fost clasată în urma suspiciunilor de fabricare de probe lansate de Secția Specială la adresa foștilor procurori DNA Lucian Onea și Mircea Negulescu, iar procesul se rejudecă.

Luni, demisa Dăncilă l-a numit și purtătorul ei de cuvânt, Nelu Barbu, în postul de consul general la Shanghai.