Monica Melencu, mama Luizei Melencu a refuzat categoric să dea ADN-ul procurorilor. Aceasta susține că prelevarea probelor s-a mai făcut o dată, de la toți membrii familiei.

Se pare că, procurorii DIICOT au făcut rost de un mandat pentru a o obliga pe mama Luizei să ofere probele necesare, însă aceasta ar fi fugit de acasă.

Monica Melencu acuză anchetatorii că au de gând să închidă cât mai repede cazul, și că doresc să planteze probe pentru a o declara pe Luiza decedată.

„Aseară au venit, pur şi simplu mai să mă ia pe sus! Domnilor, nu dau absolut nimic! Nicio probă! Probă mi s-a luat! Luiza nu este moartă! Atâta timp cât dânşii vor să-mi ia altă probă ADN… ce pot să-mi facă? Să zică că au găsit probe noi şi că Luiza e moartă? Ieri au venit mai-mai să mă ia pe sus. Au obţinut un ordin judecătoresc… Eu nu mă prezint indiferent de amenda pe care o dau… pot să mă aresteze. Nu mă prezint! (…) Domnul procurorii de la DIICOT Bucureşti a spus că există alte surse.. asta nu e avertisment? De ce nu le caută? Fetele nu sunt moarte!”, a declarat Monica Melencu.

De asemenea, bunicul Luizei este convins că nepoata lui este în viață și o așteaptă cu nerăbdare acasă. Familia Melencu vrea să se facă dreptate în acest caz.

“Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei.

Familia Luizei Melencu susține că aceasta nu este moartă și că ar fi căzut pradă traficanților de persoane. Aceștia speră într-o minune, că fata lor de 18 ani, se va întoarce acasă.

Amintim că Luiza a dispărut în urmă cu 6 luni, iar până în momentul de față nu se știe ce s-a întâmplat cu fata.