Constantin Enceanu se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din zona Olteniei. Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste trei decenii, Enceanu a adunat o avere impresionantă și s-a dovedit a fi mult mai mult decât un cântăreț talentat.

Aplauzele contează mai mult decât banii pentru Constantin Enceanu

El mărturisea că aplauzele înseamnă mai mult pentru el decât banii, dar, cel mai probabil, nici aceștia din urmă nu strică. Constantin Enceanu a reușit să-și rotunjească veniturile în urma numeroaselor apariții la nunți și evenimente private. Cu o agendă mereu plină, artistul obține sume importante prin aceste apariții.

De-a lungul carierei sale, a reușit să adune sume importante, mai ales din proiectele sale muzicale. După cum mărturisea chiar el, au fost momente când cânta și de patru ori pe noapte înainte de pandemie, și fiecare leu câștigat era cheltuit cu mare grijă.

Însă pe lângă muzică, Constantin Enceanu a dovedit și abilități antreprenoriale. El deține un complex la Filiași, format dintr-un restaurant, o pensiune și săli de evenimente. Acesta gestionează afacerea împreună cu fiica sa și ginerele, iar complexul a avut o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de lei în 2021, cu un profit de peste 520.000 de lei.

Câți bani are artistul la saltea?

În apariția sa recentă din emisiunea moderată de Denise Rifai de la Kanal D, artistul de muzică populară a fost întrebat câți bani are la „saltea”.

„Soția dvs. spunea că sunteți un om avut. Dețineți două apartamente, două terenuri agricole, ați încasat bani din chirii, ați beneficiat de un salariu de aproape 50.000 de lei pe an. Susțineți că sunteți un om cumpătat. Câți bani aveți la saltea?”, a fost întrebarea lui Denise Rifai.

Constantin Enceanu a spus că nu păstrează bani la saltea și a preferat să investească în diverse afaceri, precum chirii și proprietăți imobiliare. Chiar dacă acum nu prea mai are așa mulți bani, tot are „suficient încât să stau liniștit, să nu îmi fac probleme”.

„Vezi, muierile te dau în gât. Banul câștigat l-am investit, nu am investit tot într-o anumită afacere, am chirii, nu merge una, merge cealaltă. Aproape toți banii mei i-am investit în diverse forme, că dacă îi ții la saltea, nu faci nimic”, a dezvăluit artistul, în cadrul emisiunii 40 de întrebări.