Absenți de la EURO 2020, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu au decis să-și petreacă timpul prin cârciumile din Capitală. Asta, deși mulți s-ar fi așteptat ca ei să le țină piept lui Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe sau Thomas Muller. Jurnaliștii de la Cancan.ro. au prezentat imaginile cu cei trei fotbaliști.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020, iar Arena Națională găzduiește patru meciuri: trei din Grupa C și o optime de finală. În niciunul dintre ele nu va fi prezentă, din păcate, și Naționala României, care a ratat încă o participare la un turneu final al Campionatului european de fotbal

Partida dintre Franța și Germania a stârnit cel mai mare interes, iar fotbaliștii Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu, nu au putut rata un astfel de meci istoric. În consecință, cei trei tricolori s-au dus într-un local de lux din zona de Nord a Capitalei, IT Cucina.

 

Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu au luat o decizie inedită

Îmbrăcați sport, Ionuț Nedelcearu, George Pușcaș și Andrei Radu s-au așezat la o masă cu vedere perfectă către televizor, cu puține minute înainte de startul partidei. Cei trei au optat pentru un vin de calitate și au urmărit cu mare atenție meciul. În față au avut, din păcate pentru ei, doar paharele cu vin. Este însă, de la sine înțeles că ar fi dat paharul de vin pe o confruntare cu Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Thomas Muller și alte staruri care participă la EURO 2020.

Cei trei au părăsit localul imediat după finalul meciului.

În urmă cu o săptămână, PROSPORT.RO prezenta imagini cu Ionuț Nedelcearu (AEK Atena), George Pușcaș (Reading) și Andrei Radu (Inter Milano) de pe vestita plajă Nammos, din Mykonos, o locație exclusivistă, unde se aflau în vacanță. Cei trei buni prieteni se bronzau și își încărcau bateriile pentru sezonul următor.

sursa foto: cancan.ro

 

Sursă foto: Dreamstime