Asus a anuntat lansarea telefonului PDA P565, destinat oamenilor de afaceri, cel mai rapid terminal de acest fel din lume.

Asus P565 foloseste noua interfata cu comenzi tactile Glide si dispune de un ecranu senzitiv cu diagonala de 2,8 inchi, care opereaza la rezolutia de 480 x 640 pixeli. P565 este dotat si cu camera foto de 3 MP, conexiunile HSDPA si Wi-Fi, suportul GPS (chip SIRF Star III) si slotul microSD. Sistemul de operare este Windows Mobile 6.1 Professional, la care se adauga aplicatia proprie Asus Glide.

Asus P565 se adreseaza comunitatii oamenilor de afaceri. Cuplarea procesorului la frecventa de 800 MHz cu interfata exclusiva Glide cu tehnologie “touchscreen” confera noului terminal mai multa putere si productivitate.

P565 dispune de o suita de aplicatii si facilitati destinate mediului de afaceri, inclusiv: “push mail”, recunoasterea cartilor de vizita si Microsoft Office Mobile.

Pe langa aceasta, noul Asus vine si cu un design deosebit. Capacul bateriei este acoperit cu piele neagra sintetica, in contrast cu fata lucioasa.

Asus este unul dintre cei mai mari furnizorii de tehnologii din lume, avand peste 8.000 de angajati in intreaga lume. In anul 2007, compania a realizat o cifra de afaceri de 6,9 miliarde dolari.

Sursa: Asus