Fostul manager al Departamentului asigurări bancare-leasing, credite şi garanţii de la Marsh România, Eduard Simionescu, a plecat la  GrECo România, un broker recent intrat pe piaţa autohtonă, unde deţine funcţia de director general adjunct. Simionescu a lucrat la Marsh zece ani şi este specializat în asigurarea riscurilor financiare şi profesionale.

GrECo România şi-a început activitatea operaţională în această vară şi funcţionează ca sucursală a grupului omonim din Austria. Grupul este prezent în 15 ţări. Grupul a intermediat în 2009 un volum de prime de 384 de milioane de euro, în creştere cu 5,2% faţă de 2008. Însă, 2009 este şi primul an financiar pentru care grupul nunţă rezultatele înregistrate după ce a finalizat nouă achiziţii în ţări din Europa şi CIS.

În România grupul austriac mai este acţionar şi la EOS Risq. Chiar dacă au aceeaşi adresă şi aceleaşi numere de telefon, activitatea celor două companii este separată, iar grupul austriac va miza pe brokerul de asigurări care îi poartă numele.