Duplexul achiziționat de Bianca Drăgușanu și Victor Slav are o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Blondina și-a dorit o casă cu spațiu mai mare pentru a o putea crește pe Sofia, copila celor doi care încă nu venise pe lume la acea perioadă.

Cât a costat duplexul

Surse apropiate Biancăi Drăgușanu au declarat, la acel moment, că Bianca și Victor Slav ar fi dat pe duplex în jur de 200.000 de euro.

“Bianca dorea să se mute de mult timp, însă nu a găsit ceva care să îi fie pe plac. Unul dintre duplex-urile de lux din complexul în care locuiește, din Zona Lacul Tei, a fost disponibil, iar vedeta a reușit să îl achiziționeze contra unei sume care se învârte undeva pe la 200.000 de euro”, a declarat o sursă din anturajul Biancăi Drăgușanu.

Cum arată locuința

La parterul duplexului era un living room, o bucătărie uriașă și un hol de 16 metri plus două terase. Locuința era prevăzută cu o scară care făcea legătura între cele două dormitoare. Ceea ce este cu adevărat spectaculos la acest duplex este peisajul pe care îl poți vedea pe timp de noapte de pe cele două terase.