După ultimele evenimente din scena luptei cu coronavirusului, Badea a transmis anumite acuzații dure la adresa lui Nelu Tătaru, numindu-l chiar „un executat laş al unor diversiuni jegoase”.

„Speţa e foarte simplă: e un document din februarie, nu e absolut nimic în neregulă cu el. L-au folosit, citându-l în mod mincinos, cu un urias aparat de propagandă securistoidă, ca să scape de Streinu-Cercel. Cred că vor încerca să scape în viitorul apropiat si de Arafat.

M-am inşelat foarte mult în privinţa lui Nelu Tătaru. El este de fapt un executat laş al unor diversiuni jegoase. S-a folosit o diversiune jegoasă pentru a-l înlătura pe Streinu-Cercel, din varii motive”, a transmis Mircea Badea, potrivit antena3.ro

Situația din linia I

„Eu sunt foarte dezamăgit de eroii din linia I. Nu am văzut nici măcar un medic din linia I să spună că totuşi ce se întâmplă acum e o manevră jegoasă. De unde deduc că eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner şi aparatul lui se tem rău de tot. Eu, dacă aş fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a adăugat Badea.