La „bursa” zvonurilor se vehiculează o sumă de 40 de milioane de euro, pentru care Dan Voiculescu ar prelua trustul din jurul postului tv Prima. Încă neconfirmată, posibila achiziţie a prima ar putea plasa trustul Intact pe prima poziţie a audienţelor tv totale din România.
Faptul că Intact este interesat de consolidare prin achiziţii pare a fi confirmat şi de declaraţiile lui Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media. Schwartzenberg a spus că ar fi fost sunat de Camelia Voiculescu, care i-ar fi oferit ajutorul pentru a rezolva problemele financiare cu care se confruntă Realitatea TV, fără a da alte detalii.
Capital.ro a solicitat deja o reacţie din partea părţilor implicate. Confirmarea sau infirmarea unei posibile tranzacţii de proporţii în piaţa audio-tv românească o veţi putea avea în orele viitoare pe capital.ro
UPDATE 
"Este doar un zvon care circulă pe piață, nu este fundamentat. Piața media din România are nevoie însă in acest moment de consolidare, iar această consolidare se poate realiza doar prin achiziții. Şi noi, la rândul nostru, vrem să ne consolidăm prin achiziții ulterioare.", a declarat Codruț Şereș pentru "Capital".
Şi Magda Istrate, PR Manager Prima TV, a infirmat acest zvon: "Zvonul conform căruia operațiunile ProSiebenSat 1 în Romania ar putea fi preluate de trustul Intact este total nefondat. Nu numai că Prima TV și statiile radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM nu au fost preluate, dar nici nu suntem în discuții cu Trustul Intact sau cu vreun alt potențial cumpărător".
Şereș a mai precizat că in scurt timp, trustul Intact va publica un comunicat de presă privitor la acest zvon.
UPDATE 2: Intact dezminte oficial "preluarea iminentă a trustului ProSiebenSat1"

"Intact Media Group își urmează obiectivul de a fi lider al pieței media din România, în principal prin dezvoltare organică. Precizam ca zvonurile cu privire la preluarea iminentă a trustului german ProSiebenSat1 nu sunt reale", se precizează în comunicatul Intact Media Group.