Mama lui Răzvan Ciobanu a făcut un apel la decenţă, rugând media să înţeleagă şi să respecte dreptul la intimitate în aceste momente. „Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată și șocată, nici nu știu ce să fac. Dacă l-ați iubit, daca nu, va rog doar să-l lăsați să se odihnească în pace”. a spus Elena Ciobanu pentru huff.ro.

De altfel, un alt membru al familiei, contact de Cancan, a făcut câteva comentarii despre tragica veste. Sub protecția anonimatului, aceasta a oferit detalii șocante.

“Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la Sunwaves, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”, a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu, conform sursei citate.

Sunwaves 2019 este un festival de muzică electronica și are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

Totodată, luni s-a aflat și ce le-ar fi spus tatăl lui Răzvan Ciobanu polițiștilor. El ar fi declarat că designerul se îndrepta spre Vâlcea, însă acel drum nu duce spre Vâlcea.