Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV, și își propune să ofere o experiență originală de vizionare cu seriale europene multipremiate, producție Canal+ Création Originale. Cu această ocazie Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original.

Ca parte din M7 Canal+ Group, Focus Sat și-a propus să transforme Focus Sat TV într-o destinație pentru publicul aflat în căutare de momente unice de acțiune, mister, suspans și emoție, oferind divertisment plin de rafinament, dar și informații utile exclusiv pentru clienții săi.

Această lansare este posibilă ca urmare a accesului la conținutul tv bogat și extrem de variat al Canal+ și este parte dintr-o strategie internațională a grupului, astfel de schimbări având loc treptat în mai multe piețe europene.

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere naționale, precum Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

Debutează cu un serial de succes

„Focus Sat este convins că televizorul înseamnă conținut, povești, emoție și imaginație. Acesta este motivul pentru care am decis să creăm propriul nostru canal, selectând cu atenție conținut premium pentru a răspunde cât mai bine nevoilor telespectatorilor români și pentru a ne diferenția de  operatorii TV existenți”, a declarat Axel Gallant, Vicepreședinte M7 (companie care face parte din Canal+ Group) pentru Ungaria și România.

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție originală Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.

Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți, pot testa noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile.