Serialele TV au făcut diferența miercuri în audiențele TV, asta în contextul în care nu au mai avut loc meciuri la EURO, metodă prin care Pro TV a câștigat detașat lupta din ultimele zile.

Las Fierbinți a câștigat lupta audiențelor pentru Pro TV

Ziua de miercuri a fost ziua serialelor TV în audiență, iar Pro TV a învins Kanal D la mustață, cu serialul românesc extrem de apreciat Las Fierbinți. Totuși, Kanal D a rămas în picioare după ce într-un alt interval orar a reușit să se apropie extrem de mult de Pro TV, cu serialul turcesc Hercai.

Astfel, miercuri, la nivel Național, Pro TV a reușit să atingă un punct maxim de audiență de 8.4 în jurul orei 21.00 adică pe la jumătatea serialului Las Fierbinți, cu un share de piață de 25, 4. De asemenea, Kanal D s-a situat pe locul 2, aproape la egalitate, după ce a bifat 8.3 puncte de rating cu serialul turcesc Hercai pe la ora 22.30, cu un share de piață de 20.6. Românii par să fie în continuare fani ai serialelor TV, iar Antena 1 a pierdut drastic, reușind doar un maxim de 6.6 puncte de rating și un share de 24 în jurul orei 18, în timpul emisiunii Acces Direct.

Serialul turcesc Hercai a făcut furori la Kanal D

În episodul de aseara, Dilsah a avut parte de o nouă lovitură cruntă din partea lui Azize. Femeia, care a fost privată de a fi alături de fiul sau, din pricina răutățîi bunicii acestuia, are parte de o nouă lovitură. Dilsah află cu stupoare că Azra nu este fiica ei și, totodată, află și cine este adevărată mama a tinerei.

Dilsah nu mai rezistă suferinței și, mânată de furie, ea recurge la un gest extrem. Azize se prăbușește, iar Reyyan surprinde totul. Reyyan este îngrozită de ceea ce s-a întâmplat între mama lui Miran și bunica acestuia, și caută să rezolve această tragedie. Din fericire, Azra îi sare în ajutor frumoasei Reyyan …

Sursă foto: Dreamstime