O fostă șefă de la Pro TV intră în echipa Antena 1! Va conduce Observatorul

Anca Budinschi a fost mai mulţi ani director la Pro TV. Totodată, aceasta a fost pentru scurtă vreme director de programe la Prima TV. Recent, Budinschi a preluat coordonarea principalei emisiuni de ştiri de la Antena 1, potrivit informațiilor transmise de paginademedia.ro

Anca Budinschi vine pe poziţia ocupată până în momentul de față de Gabriel Hizo. În urma schimbărilor, Hizo va avea un alt rol în grupul Intact, conform sursei menționate.

Angajaţii Antenei 1 au fost anunţaţi de această schimbare

Angajaţii de la Antena 1 au fost anunţaţi deja printr-un mesaj intern de această schimbare. Când au fost contactați de sursa menționată, oficialii postului au confirmat mutarea, însă fără a oferi alte informații.

Amintim că Anca Budinschi are o experiență de peste 20 de ani în televiziune. De-a lungul timpului, aceasta a fost director executiv, director general și director de programe la Pro TV.

În anul 2012, Budinschi  a preluat funcţia de director general al Pro TV de la Costi Mocanu. Mai apoi, în noiembrie 2013, ea a fost numită director executiv iar funcţia de director general a fost preluată de Aleksander Cesnavicius. Totuși, Anca Budinschi a părăsit Pro TV în anul 2014.

Înainte, Anca Budinschi fost director ProFM între 1993-1999, director Mediafax TV între 1999 și 2002, director Știrile Pro TV între 2002 și 2003, director programe ProTV între 2003 și 2012. De asemenea, aceasta a fost și CEO Pro TV între 2012 și 2013. Mai recent, aceasta s-a alăturat echipei Prima TV în toamna anului trecut, unde a fost director de programe până recent.