Rezultatul este pur și simplu uimitor, aromele și brandurile de succes pe care le poți obține aici https://makeup.ro/categorys/3/, câștigă inimile bărbaților de mulți ani. Iar unele dintre ele, le vom descrie mai jos.

Apa de toaletă cu note de lemn

Aceste compoziții se remarcă printr-un sunet luxos și ușor sobru, chiar puțin uscat. Mirosurile respective sunt considerate clasice, subliniind gustul deținătorului. În această categorie se remarcă Chanel Egoiste Platinum, puternic, relevant în orice situație, potolește mirosul țigărilor, răsună luminos și voluminos în vremea răcoroasă, 100% masculin. He Wood Dsquared² pictează în imaginație o reală plimbare prin pădure, mireasmă rezistentă, mult timp se menține pe haină și îți oferă o dispoziție perfectă.

Apa de toaletă cu note aromatice de ferigă

Crearea aromei cu balsam de ferigă, care într-adevăr pare a fi un mister, rămâne o provocare. Dar sunt cele mai valoroase și mai interesante creații, în care amestecul de accente lemnoase și florale constituie acel miros “ verde”.

Creed Tabarome- plăcut și destul de persistent, în ciuda apartenenței clasicului, există în această aromă o enigmă. Notele de tutun formează o versiune catifelată, se dezvăluie treptat, fără a amesteca olfacțiile.

Apa de toaletă cu miros de prospețime

Astfel de parfumuri pot fi utilizate nu numai în căldura verii, dar și primăvara și toamna. Caracterul fresh prezintă personajul ca pe o persoană deschisă și pozitivă, îndeajuns de potrivit pentru tineri.

Armani Acqua di Gio- selecție largă de sticle de la 20-100 ml, ușor, răcoritor, foarte persistent, se simte până la o distanță de 2-3m, revigorează și energizează cu adevărat. L’eau par Kenzo- durabilitate suficientă, bine auzit de interlocutor, mireasmă optimistă și tonică, naturalitatea componentelor este resimțită, plus are și un preț rezonabil.

Apa de toaletă cu aromă orientală

Orientul este renumit de mult timp prin tămâie, condimente și mirodenii. Prin urmare aceste compoziții sunt mereu picante, exotice și îmbătătoare. Trăsătura lor este animalismul și căldura deosebită care trezesc pasiune, cu siguranță femeile o vor observa. Acestea au început să fie create recent, dar au câștigat imediat admirația multor cumpărători.

Chanel Allure Homme Edition Blanche- design atrăgător, frumos și non-standard, foarte rezistent, nu rămâne neobservat, cu statut și în felul său universal- poate fi folosit ocazional sau la birou. Versace Pour Homme Oud Noir- nobil și durabil, sunet pătrunzător, nu este plictisitor și are un preț surprinzător de adecvat.

Companiile de parfumuri cunoscute nu numai că produc apă de toaletă de înaltă calitate, creează și compoziții originale care includ ingrediente prețioase, care apoi disting posesorul dintr-o mulțime.