Vodafone este al doilea operator de telefonie mobilă după numărul de clienţi și se va combina cu UPC, cel de-al treilea jucător de pe piaţa de servicii fixe de cablu şi internet. Celor aproximativ 9 milioane de clienţi ai Vodafone li s-ar alătura circa 960.000 de utilizatori UPC. După fuziune, Vodafone va adăuga în portofoliul propriu servicii de telecomunicaţii convergente.

Pentru clienții persoane fizice, fuziunea dintre cele două companii nu va modifica în niciun fel contractele în curs de exercitare. Avantajul vine însă de la viitoarele oferte.

Tranzacția nu va include operațiunile UPC România de televiziune prin satelit, Focus Sat, astfel că abonaţii acestui serviciu nu vor fi afectaţi în vreun fel.

Nici persoanele juridice nu vor avea în vreun fel de suferit în urma fuziunii.

„Vom continua să furnizăm produse și servicii complete de ultimă generație adaptate nevoilor afacerii tale. Oferim atât conectivitate, cât și servicii personalizate pentru a răspunde nevoilor companiei tale prin intermediul primei rețele 5G din România si a celor mai fiabile retele de internet fix de mare viteza si conexiuni dedicate”, spune Vodafone într-un comunicat.