Sâmbătă vremea continuă să se încălzească, temperaturile din timpul nopții urcând peste cele normale, în sud-vestul țării și în Dealurile Subcarpatice. Cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor, iar în zonele intracarpatice va ploua local și va fi trecător lapoviță în cursul nopții.

La munte se vor înregistra precipitații mixte, în special noaptea iar la altitudini mari vine ninsoarea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

Maximele se vor încadra între 4 – 12 grade, puțin mai ridicate în Subcarpații Moldovei și de Curbură. Minimele ajung la -2 și 6 grade.

În București temperatura va continua de asemenea să crească. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab. Ceața își poate face apariția în curul dimineții. Maximele vor fi între 6-7 grade iar minimele nu vor trece de 1 grad.

Pentru duminică, meteorologii anunță temperaturi care se vor situa cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii decembrie, în special în sud și în est. În nord-vestul și în centrul țării va ploua pe arii restrânse iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste. Maximele ajung duminică la 6-14 grade iar minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

În București vremea va fi caldă, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maximele ating valori de 10-12 grade iar minimele 0-1 grade.