Horia Grigorescu a anunțat că Poșta Română a purtat un dialog deschis și constat cu ministerele, iar acest lucru a ajutat foarte mult în identificarea procedurilor de lucru privind livrarea pensiei.

„Nu trebuie uitat faptul că Poşta Română are un număr impresionat de angajaţi care intră zilnic în contact cu mii de oameni. Dialogul cu instituţiile publice, ministerul Sănătăţii, Transporturilor şi cel al Muncii a fost constant şi deschis, ne-au ajutat în identificarea procedurilor de lucru prin care putem continua livrarea prestaţiilor sociale către aceste persoane”, a declarat Horia Grigorescu la Antena3.

Pensiile ajung unde trebuie

De asemenea, directorul Poștei Române a dorit să clarifice în totalitate situația persoanelor izolate la domiciliu. Acesta susține că indiferent de situația în care se află, beneficiarii vor primi pensia.

„Toate prestaţiile sociale se distribuie către absolut toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află. Procedura de lucru stabilită este în felul următor. Direcţiile judeţene de Sănătate Publică transmite adresele poştale unde există cazuri de autoizolare. Avem, în baza listei, echipe mobile în fiecare judeţ şi care vor merge echipate la acele persoane. Nu toţi poştaşii vor purta măşti, mănuşi, etc”, a adăugat acesta.