O persoană din anturajul celor doi soți a declarat pentru playsport.ro că Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu au luat niciodată varianta unui partaj după divorţ. Mai exact, sursa citată precizează că această dorință a fost a antrenorului.

În ceea ce privește bunurile imobiliare pe care cei doi le dețin, acestea vor rămâne pe numele lor, iar atunci când se va dori vânzarea unei proprietăți va fi nevoie și de acordul celeilalte persoane.

„Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a spus o persoană din anturajul celor doi pentru playsport.ro.

Condițiile divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sursa citată mai precizează că cei doi soți au și un cont bancar comun, de unde vor putea scoate bani oricând doresc, fără consimțământ. În cazul în care suma va fi mai mare de 20.000 de euro, va fi nevoia de aprobarea celeilalte părți.

„În afara conturilor bancare personale, Ana și Laur mai au un cont comun. De aici fiecare poate scoate bani la nevoie. Dacă suma depășește 20.000 de euro, e nevoie de aprobare. Dacă suma nu este mai mare, nu e nevoie de niciun consimțământ. Evident, ambii vor putea vedea ce sume se retrag de acolo, de fiecare dată”, mai arată sursa citată.

Amintim faptul că Anamaria Prodan continuă să respingă toate acuzaţiile legate de presupusele amante ale soţului său. Pe de altă parte, vedeta a subliniat faptul că în cazul în care informațiile se vor adeveri în final, Laurenţiu Reghecampf ar trebui arătat cu degetul de întreaga ţară.

„Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tuturor celor ce-l admiră şi a făcut toate aceste lucruri, înseamnă că merită să fie scos în faţă şi arătat cu degetul de o ţară întreagă„, a transmis Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.