O nouă infectare în showbiz-ul românesc! Gabriela Cristea are COVID-19, deși este vaccinată

În momentul de față, Gabriela Cristea se află la izolare iar starea ei de sănătate nu este gravă. Vedeta, vaccinată cu schema completă Pfizer, este acasă, unde urmează tratamentul de specialitate.

Deoarece aceasta va fi nevoită să lipească de la emisiune, „Mireasa, capriciile iubirii” va avea un nou prezentator. Astfel, producătorii emisiunii au luat în calcul mai multe nume. Telespectatorii vor afla despre cine este vorba în această seară, în cadrul emisiunii „Mireasa, capriciile iubiri”i, de la ora 19:30, la Antena Stars.

Vreme de 4 ani, Gabriela Cristea a fost PR Manager la ProTV și a prezentat o emisiune. Între anii 2000 și 2005, prezentatoarea TV a stat la cârma știrilor sportive și a unui matinal, la B1 TV. 11 ani, din 2007 până în 2018, Gabriela Cristea a prezentat show-ul „Noră pentru mama, care i-a adus un val imens de popularitate.

Transformat în „Te vreau lângă mine, reality show-ul de la Kanal D i-a căzut de hac chiar și prezentatoarei, care și-a cunoscut acolo soțul- pe Tavi Clonda. Ulterior, a mai prezentat „Te iubesc de nu te vezi, „Like a star și acum este moderatoarea emisiunii Mireasa-Urzeala Soacrelor.

Gabriela Cristea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie Nr. 1 din București, iar după ce a susținut examenul de Bacalaureat, a optat pentru o facultate în domeniul comunicării. Prezentatoare TV a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar ulterior s-a specializat în comunicare neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică, potrivit Spynews.