Avocatul familiei a declarat că nu crede că acel corp este al Luizei: Nu e corpul Luizei pentru că nu a indicat luna corectă. Tonel Pop a declarat că agresorul a nesigur în momentul în care a indicat-o pe Luiza. Criminalul a dat indicații în funcție de lunile anului, iar luna indicată de acesta nu se potrivește cu dispariția Luizei.

„Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

„Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare… Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.”, a spus avocatul familiei Luizei pe parcursul zilei.

Întrebat dacă bărbatul a vorbit despre mai multe persoane, avocatul a replicat. „Nu pot să spun. Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi. Repet, parchetul a decis să dea un comunicat de presă. Este o chestiune similară cu ce s-a văzut şi s-a găsit în primul caz, arderea în butoi. Nu îngropate”.

„(Gheorghe Dincă – n.r.) minte foarte mult dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să îl determine să mai spună şi adevărul”, a adăugat el.