Pentru a se asigura ca procesul de redresare continua cu consecventa, Posta Romana intentioneaza sa identifice si sa selecteze pentru pozitiile de membri ai Consiliului de Administratie si Director General profesionisti talentati, cu un istoric profesional de succes, care sa ii ofere companiei viziunea necesara redresarii economice si sa sprijine actionarii in mentinerea companiei pe o pozitie puternica pe piata.

Acesti profesionisti vor fi considerati avand in vedere o structura optima si complementara de expertiza profesionala, astfel incat cei selectati sa poata contribui la atingerea obiectivelor financiare, operationale si sociale ale C.N. Posta Romana S.A.

Pentru Consiliul de Administratie, urmarim consolidarea unei structuri de competente si arii de expertiza profesionala care vor include insa nu se vor limita la: redresare economica, operatiuni, strategie si dezvoltare, juridic, financiar, logistica, IT&C, audit financiar si servicii financiar-bancare si de asigurari.

Se vor prefera candidaturile care vor demonstra ca beneficiaza de un istoric profesional solid, cu experienta in pozitii de management de top sau in consilii de administratie ale unor companii nationale/intreprinderi de stat sau societati comerciale relevante cu un numar de peste 5.000 de angajati si care sa fi avut cunostinta sau conexiune cu provocarile generate de transformarile pietei serviciilor postale, financiar-bancare, logistice.

De asemenea, se vor aprecia performantele in elaborarea si implementarea de strategii de dezvoltare si inovare, optimizare, restructurare si consultanta in management in companii de stat sau private. Un plus in evaluare il va constitui experienta in relationare cu Comisia Europeana, experienta in traversarea proceselor de privatizare precum si in management-ul dialogului cu partenerii sociali.

Candidatii de succes vor demonstra abilitati si performanta dovedita in proiecte de redresare economica, in activitati de gestionare si supervizare a unor problematici de afaceri la nivel de comitet director sau la nivel de pozitii de conducere precum si activitati de coordonare a relatiilor cu actionarii.

Aplicantii trebuie sa cunoasca si sa respecte reperele guvernantei corporative, sa aiba experienta in domeniul financiar, in management administrativ si investitii.

La nivel interpersonal, cautam candidati cu abilitati exceptionale de relationare, capacitatea de a lucra ca parte a unei echipe si de a transfera cunostinte tehnice relevante catre comitetele cu care colaboreaza precum si aptitudini de mentinere a unor relatii profesionale eficiente si cooperante atat cu actionarii principali cat si cu autoritatile publice relevante.

Aplicantii trebuie sa aiba studii superioare sau studii postuniversitare sau calificari profesionale suplimentare relevante.

Invitam candidatii interesati sa ne transmita aplicatiile lor la adresa de email [email protected].

CV-urile trimise dupa data de 28 mai s-ar putea sa nu mai fie luate in considerare. Confirmarea primirii CV-ului se face prin e-mail. Cei care nu primesc o invitatie la interviu pana in data de 1 iulie vor fi considerati respinsi.

Nota: acest anunt a fost publicat in presa centrala din Romania si pe site-urile consultantului (www.georgebutunoiu.com) si pe cel al C.N. Posta Romana S.A. (www.posta-romana.ro) .