„Așa cum știți, săptămâna trecută cei doi frați au fost depistați pozitivi cu coronavirus. Toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați. Se pare că unii dintre colegii care au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău. În urma testării, au ieșit și ei pozitivi. Noi am decis să nu mai continuăm emisiunea în această săptămână. Am fost forțați să intram mai devreme în vacanță”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Starea de sănătate a Mirelei Vaida

Prezentatoarea a fost întrebată și de starea ei de sănătate. Conform celor spuse, nu are „absolut niciun simptom”.

„Nu am absolut niciun simptom. Toată lumea e bine, deocamdată. Voi sta în izolare 14 zile”, a completat prezentatoarea.

Noul coronavirus dă o lovitură grea postului Antena 1

Cea mai de succes emisiune a postului, Acces Direct, se suspendă, în urma confirmării a mai multe cazuri de coronavirus printre membrii echipei.

Dacă până în prezent se știa că Vulpița și Viorel, vedetele emisiunii, alături de un reporter, au contractat noul coronavirus, prezentatoarea showului, Mirela Vaida, a făcut un anunț de prost augur pe Facebook.

Astfel, în urma testelor realizate, s-a confirmat un nou caz de coronavirus în rândul echipei Acces Direct. În consecință, s-a luat decizia ca emisiunea să fie întreruptă începând de marți, 28 iulie, în perioada în care membrii echipei sunt nevoiți să stea acasă, în izolare.

Mirela Vaida a dat asigurări că în acest moment se simte bine și nu are simptome specifice infecției cu coronavirus, dar a precizat că, pentru siguranța familiei sale, va face mai multe teste PCR.

„Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!

Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa!

Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic!

Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută!”, a scris Mirela Vaida marți pe Facebook.