ANM, prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile.

Temperatura maximă pornește de la 11 grade în sud-est și ajunge la 21-22 de grade prin vestul și sud-vestul României.

În Dobrogea și Bărăgan este o zi rece, cu ploi din când în când și un vânt insistent. Soarele va ieși pe ici colo, iar maximele pe opresc la 13 grade. În Moldova sudică și în nordul Munteniei este o atmosferă rece și  mohorâtă. Temperaturile sunt potrivite pentru această perioadă din an. În nordul Transilvaniei și în Maramureș, lucrurile stau cu totul diferit. Vremea este frumoasă, șansele de ploaie sunt reduce iar regimul termic este normal pentru această lună a anului.

În Oltenia se va încălzi, iar temperaturile vor atinge 21-22 de grade. Spre seară este posibil să plouă puțin. Temperaturile mai cresc un pic şi în ţinuturile sudice, dar vor fi temperaturi sub normalul perioadei.

ANM, prognoza meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile în București

În Capitală vremea se încălzește, temperaturile vor atinge 16 grade și va ieși soarele. În a doua parte a zilei va începe ploaia care poate fi însoțită de fenomene electrice. Vântul va sufla iar maxima se oprește pe la 16 grade, iar minima va fi în jur de 5 grade.

Prognoza meteo pentru weekend:

Sâmbătă vremea frumoasă va dispărea în vest și în nord-vest. Atmosfera va fi destul de rece și va ploua sporadic. Vântul va sufla puternic în sud-est, dar și în zonele de munte, pe unde mai sunt condiții de lapoviță.

Duminică va fi o vreme cam mohorâtă, cu ploi în nord și nord-est și câțiva stropi în celelalte zone. Pe seară și în noaptea de duminică spre luni, ploile se extind în centrul, estul și sudul țării, iar pe la munte va fi din nou lapoviță.