Andrew Tate a postat pe rețelele de un mesaj în care a dezvăluit că a fost atacat și că se teme pentru viața lui. El se teme că va fi asasinat.

Totul a pornit de la o reacție a fanilor lui Andrew Tate, care au atras atenția că milionarul britanic nu arată foarte bine. Aceștia l-au îndemnat să apeleze la ajutorul unui medic.

Sursa: Twitter

Andrew Tate a refuzat și a început o terapie proprie bazată pe exerciții de respirație, dar și pe un ceai miraculos pentru a scăpa de problemele cu care se confruntă.

El a susținut că starea sa de sănătate a fost pusă în pericol fie de înțepătura unei insecte, fie din cauza unui presupus atac din partea Matrix.

Mesajul lui Andrew Tate pe rețelele de socializare

”Andrew nu este alergic la nimic. Nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru până acum. Astăzi a băut doar apă și cafea.

Fie este vorba despre o înțepătură de insectă, fie Matrix i-a atacat sticla cu apă. Refuză doctorii și se concentrează doar pe ceai și respirație. O să vă ținem la curent. Rugați-vă pentru el”, a scris Andrew Tate pe rețelele de socializare.

Trebuie spus că nu este pentru prima dată când Andrew Tate susține că a fost victima „atacului lui Matrix”. În luna ianuarie, el a fost dus din arestul Poliției Capitalei la spital deoarece nu s-ar fi simțit bine.

După ce medicii i-au făcut un set amănunțit de analize milionarul britanic a fost dus din nou în arest, unde a postat un mesaj destul de controversat în care spunea că starea lui de sănătate s-a înrăutățit din cauză că a fost atacat de Matrix.

Andrew Tate: Am fost atacat de Matrix, dar nu poți ucide o idee

„Am fost atacat de Matrix. Dar ei au înțeles greșit. Nu poți ucide o idee”, a scris Andrew Tate pe pagina sa de Twitter.

Amintim că pe 21 aprilie, Tribunalul Bucureşti a decis prelungirea duratei arestului la domiliciu pentru fraţii Tristan şi Andrew Tate cu încă 30 de zile. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru celelalte două persoane cercetate în acest dosar. Milionarii din Marea Britanie se află în arest la domiciliu din 31 martie 2023.

Pe durata măsurii, fraţii Tate au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc.

Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pe 29 decembrie la București, împreună cu Tristan și două românce, fiind suspectat de trafic de persoane, viol și constituirea unui grup infracțional organizat pentru exploatarea victimelor.