Andreea Bălan s-a dat din nou de gol după ce a postat pe contul ei de Instagram o poză din casa actualului ei iubit, Tiberiu Argint. Concret, pe conturile de Instagram ale celor doi apar fotografii cu același fundal, aceeași gresie și chiar aceleași tablouri.

Povestea lor s-a aflat când cei doi erau la mare

Pentru că a trecut printr-o perioadă foarte grea, artista a decis să meargă la mare împreună cu noul ei iubit. Acolo, deși a încercat să nu fie recunoscută, aceasta a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce era în brațele lui Tiberiu Argint, fratele jurnalistei TVR, Sonia Argint.

Andreea Bălan consideră că lumea nu vrea ca ea să fie fericită

În noul ei vlog, în care a fost prezentă și cântăreața Amna, Andreea Bălan a vorbit despre faptul că lumea nu este de acord cu fericirea ei și că ar fi trebuit să sufere mai mult din cauza rupturii dintre ea și tatăl fetițelor sale.

”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a spus Andreea Bălan în noul ei vlog.

Andreea Bălan, optimistă după divorț

În același vlog, cântăreață a avut un mesaj pentru toate femeile care au divorțat și care trăiesc cu impresia că viața s-a terminat din această cauză.

”Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața!

Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, înseamnă că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să mergi înainte.

Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire.

Nu se termină viața așa… Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură… Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a mai spus Andreea Bălan.