Andra, umilită de un fan pe rețelele de socializare! Cuvinte dure la adresa artistei

Vedeta de la Pro TV se află în vacanță împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii ai lor, David și Eva. În acest context, Andra a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din vacanță. Cum era de așteptat, un internaut a lăsat un comentariu dur la adresa artistei, spunându-i că s-a îngrășat și că arată ca o ”mătușică”.

La scurt timp după publicarea mesajului, o altă fană de-a artistei nu a vrut să lase lucrurile așa cum sunt și a sărit în apărarea artistei, subliniind că frumusețea unei femei nu constă în numărul de kilograme pe care îl are.

 ”O cineva fără importanță a scris: Ți-aș recomanda să mai slăbești. Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic.

Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă”, a fost unul dintre comentariile în favoarea artistei.

Andra nu se ascunde când vine vorba de câteva kilograme în plus

Artista a declarat într-o emisiune televizată că toată lumea crede că ea este din nou însărcinată, însă realitatea este diferită. Andra spune că în pandemie, cât a stat acasă, a pus câteva kilograme în plus, kilograme care acum o fac să pară că este însărcinată.

Vedeta a mai spus că dacă va mai fi însărcinată și cu al treiea copil, atunci ea va fi cea care va face marele anunț.

„Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a declarat Andra într-o emisiune TV.