Surpriză totală la DNA! Celebra impresară Anamaria Prodan a mers să dea declaraţii, marţi, în faţa procurorilor.

Avocat: Doamna Prodan este un veritabil martor, atât şi nimic mai mult

Avocatul acesteia a explicat că Anamaria Prodan a fost chemată în calitate de martor, într-un dosar mai vechi ce priveşte clubul de fotbal Rapid Bucureşti.

“Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. (…) Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată.

Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă. Ca să-l parafrazez pe domnul procuror şef adjunct de secţie, este un veritabil martor, atât şi nimic mai mult. (…) Dosarul este vechi din 2016”, a declarat, marţi, avocatul doamnei Prodan.

Anamaria Prodan a intermediat transferuri la Rapid în acea perioadă

Anamaria Prodan a oferit şi ea câteva detalii jurnaliştilor, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. (…) Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a spus impresara, potrivit Antena 3.

Ea a confirmat că a intermediat transferuri şi la Rapid Bucureşti în perioada vizată de ancheta procurorilor.

FC Rapid a revenit în Liga I şi joacă, duminică, pe Arena Naţională

Noul club de fotbal Rapid, care a cumpărat bunurile societăţii intrate în faliment, a fost înfiinţat în anul 2017, atunci când echipa a participat în Liga a 4-a, alături de echipa CSA Steaua.

În acest sezon, giuleştenii au reuşit să promoveze în Liga I, scrie Digisport.

Rapid va avea, începând cu noul sezon, un nou partener tehnic pentru echipament, brandul american Nike. Același sponsor ”îmbracă” doar alte trei echipe din Liga I, campioana CFR Cluj, FCSB și Farul Constanța.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că gruparea din Giuleşti a vândut peste 1.000 de abonamente, de când acestea au fost puse în vânzare, pe 2 iulie.

“Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri în acest sezon al Ligii I, dacă nu chiar prima. Toată lumea aplaudă revenirea noastră pe prima scenă, chiar şi rivalii. Pentru că eu am mai spus, dacă nu ai rivali, nu ai concurenţă.

Iar dacă nu ai rivalitate şi concurenţă nu ai nici calitate. Aşa că eu spun că vom avea o afluenţă mare de spectatori, atât la partidele de pe teren propriu, cât şi la cele din deplasare”, a spus Daniel Niculae.

FC Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa I a Ligii I.

Sursă foto: captură Antena 3