Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună de mulți ani, însă anul acesta au avut parte de luni de zbucim şi scandaluri în presa autohtonă. Relaţia lor a primit o lovitură mare după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării, în compania unei blonde sexy.

De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas. Anamaria Prodan, însă, a spus de fiecare dată, că este exclus să divorțeze. S-a aliat cu copiii, a apărut la televiziune şi a inundat reţelele de socializare cu mesaje în care a dat de înţeles că nimic nu o va despărţi de Soarele ei, Laurențiu Reghecampf.

 „Cel mai serios dintre serioşi”

În ultima săptămână, soarele începe să iasă pe strada ei, la propriu, şi la figurat. După ce a primit un cadou de lux de la Laurenţiu Reghecampf, Anamaria a postat o imagine în care se află, în maşină, alături de soţul ei.

„Cel mai serios dintre serioşi”, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

„Cel mai bun soţ” „cel mai bun tată” şi „familie” sunt alte descrieri folosite de vedetă pe rețelele de socializare. Astfel, se întrevăd speranţe că nu se va ajunge la notar sau Tribunal.

Nu se ştie dacă Anamaria Prodan s-a dus la Craiova, sau a fost vizitată de Laurenţiu în Capitală, mai ales că și-a sărbătorit și ziua numelui.

Anamaria Prodan ar putea trece peste infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf

Deşi a negat cu vehemenţă şi, totodată, a cerut dovezi clare cu privire la infidelitatea soţului său, Anamaria Prodan a spus că ar fi dispusă să îl ierte în cazul în care zvonurile privind amantele se vor adeveri.