Anamaria Prodan le-a închis gura tuturor! Cum a apărut impresara pe Instagram: Hai, că sunt bine

Anamaria Prodan este una dintre vedetele din România care au reușit să se mențină în formă și să arate ca la 20 de ani. Recent, impresara a postat pe contul ei de Instagram un scurt videoclip în care apare într-un nou costum de baie. După ce mai mulți au acuzat-o că își editează fotografiile pentru a arăta într-un anumit fel, Anamaria Prodan a postat videoclipul care arată, de fapt, opusul a ceea ce spun gurile rele.

„Pot să mă prezint aşa la piscină? E OK sau nu? Şi costumul de baie e nou. Oare pot să mă prezint şi eu aşa, la 49 de ani? Hai, că sunt bine, să nu mai fie Photoshop”, a spus Anamaria Prodan.

Nu este prima oară când Anamaria Prodan postează imagini cu ea în costum de baie. Impresara are nenumărate fotografii de acest fel postate pe rețeaua de socializare și în fiecare imagine arată impecabil.

Anamaria Prodan, lovitura sfârșitului de an

Anamaria Prodan trăiește un deja-vu! După ce Dennis Man i-a întors spatele pentru Becali, impresara retrăiește aceeași întâmplare cu Ianis Stoica. Aceasta i-a declarat război în tribunal tânărului fotbalist. „Mergem la judecată”, a spus impresara.

Impresara e gata să meargă din nou în instanța judecătorească pentru a cere despăgubiri. De această dată, femeia de afaceri este în război cu Ianis Stoica, pe care vrea să-l dea în judecată pentru că a semnat cu frații Becali.

„Cu Ianis, la fel ca şi în cazul Man, e simplu. Mergem la judecată. Vorba bunicii mele, care zicea: «Mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată». Avocaţii au cerut la primul termen o amânare. Este un contract de ambele parţi semnat și agreat.”, a spus Anamaria Prodan.

„Unii sunt foarte uşor de păcălit”

Anamaria Prodan se declară nemulțumită de cele întâmplate cu tânărul fotbalist despre care spune că atât el, cât și părinții lui ar nega totul.

„Vad că unii sunt foarte uşor de păcălit. E greu să te gândești că ai muncit o viață ca să le deschizi mintea fotbaliștilor și să-i faci să înțeleagă că atunci când ai un contract ești apărat de către managerul tău. Managerul nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul. Este managerul tău și are grijă de tine ca de copilul lui.

Că ei se duc, că ei sunt obligaţi sau, cum îmi spun, că sunt amenintaţi… Asta nu mai e treaba mea, nu mai cred! Ianis Stoica mi-a zis același lucru «Nu este adevărat, doamna Ana. Vă iubesc, doamna Ana. Nu e adevărat». Părinţii lui, la fel”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.