Anamaria Prodan, dezvăluire surprinzătoare! Cele două fiice ale ei au mers în cluburi cu Laurențiu Reghecampf

Dezvăluirea a fost făcută după ce Anamaria Prodan a negat zvonurile unui posibil divorț. Conform declarației, antrenorul se implică destul de mult în creșterea copiilor lor.

„Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o relație aparte cu copiii

Amintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o relație aparte cu copiii, cu fiicele ei din relația anterioară, cu băiatul lui din altă relație, dar și cu Bebeto, mezinul familiei.

„Laur a zis: Eu le iau să le arăt ce înseamnă viață de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot. Și s-au dus. (…) Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club…și le vezi pe toate. Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere!”, a povestit Prodan.

Totuși, Anamaria Prodan nu și-a dorit ca fetele ei să meargă în cluburi în niciun moment.

„Mă întreba Sarah la un moment dat de ce fetele acestea nu muncesc. Pentru că este mai ușor să stai pe spate, în pat sau în genunchi. Este mult mai ușor. D-asta ele nu au voie. În familia asta niciodată nu o să existe admirație pentru așa ceva, nici măcar curiozitate pentru așa ceva”, a completat aceasta.