Decizia momentului luată de Anamaria Prodan. Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, impresara a recunoscut că și-a vândut toate proprietățile din Dubai în plin divorț.

De menționat este faptul că de când divorțul a început, Anamaria Prodan continuă să facă schimbări, iar vânzarea proprietăților este una dintre ele. Totodată, ea a explicat că a ales să vândă totul, în contextul î ncare aceasta era marea dorință a fiului său, Bebeto.

Mai exact, ea a declarat că Bebeto a dorit să fie vândută casa din Emirate deoarece acela a fost locul în care, nu de mult, locuia și cu Laurențiu Reghecampf, care acum nu mai este prezent în viețile lor.

Totodată, impresara a mai adăugat că a trebuit să îl mute pe Bebeto și de la școală în contextul în care schimbările din ultima perioadă l-au afectat destul de mult pe fiul ei.

‘Tot! Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici’, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan exclude orice fel de împăcare

Impresara a mai declarat recent că excldue orice fel de împăcare cu Laurențiu Reghecampf, chiar dacă mai are sentimente pentru el. Mai exact, Anamaria Prodan susține că acesta nu s-ar mai întoarce având în vedere greșeala făcută, iar de cealaltă parte, sacrificiile făcute de ea în carieră.

„El nu va mai veni, pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș’, a mai spus ea.

În ceea ce privește o eventuală nouă relație, Anamaria Prodan declara că este conștientă de atuurile sale și crede că atunci când va fi cazul, va apărea bărbatul potrivit pentru ea, însă nu se gândește prea mult la acest lucru.

„Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.’, a spus diva pentru Romaniatv.ro.