"De mai bine de trei luni, AllDro Speed este numărul unu în preferinţele utilizatorilor de tablete din România datorită configuraţiei avansate la un preţ accesibil. De aceea, ne-am propus să oferim consumatorilor noştri două versiuni noi de tablete Speed care să ducă mai departe succesul acestei game," a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Dispozitivele vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime şi vor fi echipate cu procesorul grafic:  Mali 400MP.

AllDro Speed Satellite şi AllDro Speed 3G vor rula sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich şi vor fi disponibile în două variante de culori: alb şi negru. O parte din detaliile de design apreciate la tabletele AllDro Speed se vor regăsi şi la noile modele, cum ar fi grosimea  de sub un centimetru.

AllDro Speed 3G va fi prima tabletă Allview care beneficiază de 3G built-in şi de funcţia de apel, în timp ce AllDro Speed Satellite va avea funcţia de GPS şi va putea fi achiziţionata cu unul dintre cele mai renumite produse software de hărţi din lume.

Cele două produse vor fi lansate începând cu luna iunie a acestui an. Mai multe detalii vor fi prezentate în curând pe pagina producătorului.