“Noul sistem de operare aduce numeroase beneficii pentru utilizatori, iar compania noastră ţine pasul cu noutăţile tehnologice. De aceea, Android 4.1 Jelly Bean va fi disponibil pe noul lot de tablete AllDro 3 Speed DUO, cu display capacitiv de tip IPS şi processor Cortex A9 Dual-Core, la 1,5 GHz, pentru o experienţă de utilizare superioară”, menţionează Lucian Peticilă, General Manager Allview.

De asemenea, Allview anunţă în cadrul aceluiaşi eveniment internaţional lansarea tabletei Alldro Speed DUO, care dublează rezoluţia faţă de modelul Alldro Speed. “Discutăm despre o tabletă care oferă, la acelaşi preţ iniţial la care a fost lansat pe piaţă cel mai vândut model de tablete din România – Speed, cei mai mulţi DPI şi un display ce profită de avantajele tehnologiei IPS. Utilizatorii se vor putea bucura de un unghi de vizibilitate de aproape 180 de grade, faţă de 80 de grade în cazul Alldro Speed, la acelaşi preţ iniţial”, a adăugat Lucian Peticilă.

Noul sistem de operare adoptat de compania Allview îi va încânta pe utilizatorii tabletelor cu funcţii mult îmbunătăţite faţă de Ice Cream Sandwich şi va funcţiona la parametri superiori, în aceeaşi configuraţie hardware. Aplicaţia de cameră permite trecerea directă din aparatul foto în galeria de imagini sau invers, prin simpla mişcare a degetului pe ecran, pentru a simplifica vizualizarea fotografiilor şi partajarea lor.

Tastatura virtuală vine cu un sistem de predicţie a cuvintelor, care îl ajuta pe utilizator să câştige timp atunci când vrea să scrie un email sau un mesaj urgent.  Jelly Bean permite actualizarea inteligentă a aplicaţiilor de pe tabletele Allview, astfel încât descarcă exclusiv porţiunile modificate prezente în actualizările software, în locul întregului program.