“În completarea ofertei de tablete Alldro Speed S cu receptor GPS încorporat, am decis să le oferim clienţilor noştri o aplicaţie de top pentru navigare, cu hărţi detaliate şi facilităţi deosebite”, a declarat Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

Software-ul de navigare Ndrive foloseşte cele mai noi hărţi de la principalul furnizor din domeniu, TeleAtlas. Vizualizarea 3D, asistenţa în situaţii critice, afişarea informaţiilor meteo şi partajarea locaţiei prin mediile de socializare sunt doar câteva dintre facilităţile puse la dispoziţie de aplicaţia Ndrive. O funcţie cheie a aplicaţiei este cea de căutare a punctelor de interes, folosind cea mai mare bază de date, Google, aplicaţia ştiind să utilizeze coordonatele furnizate de Google pentru un POI şi să le introducă în harta proprie, automat, pentru o navigare precisa spre hotel, restaurant sau alte puncte de interes.

Tableta Allview Alldro Speed S, cu soft de navigaţie Ndrive şi hărti Full-Europe, este disponibilă la magazinele partenere şi în mediul online, la preţul recomandat de 699 lei.