Alina Vidican se mărită din nou! Fosta doamnă Borcea duce o viață fericită în Florida, unde l-a și cunoscut pe noul ales al inimii sale.

Au stabilit și data nunții, care va avea loc la sfârșitul lui august.

Alina Vidican se mărită din nou! ”Nunta este la mijlocul sezonului de curse”

Alina Vidican se căsătorește la 5 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Ea și iubitul milionar, Claude Senhoreti, au stabilit deja primele detalii ale evenimentului care va avea loc în America chiar vara aceasta.

De când a plecat în America alături de cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea, Alina Vidican a fost foarte discretă în ceea ce privește viața personală. În luna mai a acestui an, vedeta s-a afișat cu iubitul milionar care i-a devenit logodnic.

Claude Senhoreti, bărbatul care o face fericită acum pe Alina Vidican, a fost cel care a dezvăluit planurile lor de căsătorie. Au stabilit data nunții, aceasta va avea loc pe 26 august.

”Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat.

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva mă va ucide”, a declarat milionarul pentru fanatik.ro.

O posibilă sarcină

Partenerul Alinei Vidican a vorbit chiar și de o posibilă sarcină a acesteia. „Noi avem copii. Eu îi am pe Filipe, 22 de ani, și pe Pedro, de 20, Alina pe Alex și pe Gloria, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”, a mai dezvăluit Claude Senhoreti, potrivit sursei citate.

Bărbatul e originar din Brazilia, are mai multe afaceri în America, fiind și pilot de curse. Cei doi s-au cunoscut grație pasiunii lor comune: mașinile.

”Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul.

M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit”, a povestit el.

Cei doi s-au revăzut apoi, și-au dat seama că se îndrăgostesc unul de altul pentru că au foarte multe în comun.

”Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim”, a mai explicat Claude, logodnicul Alinei Vidican, coform sursei citate.