Alina Eremia, o faimoasă cântăreață și actriță de la noi, a fost suspusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Se pare că aceasta a ajuns luni dimineață la o clinică privată alături de iubitul ei.

”A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii”, au declarat surse din cadrul clinicii pentru Libertatea.

Cântăreața ajunsese dependentă de picăturile nazale din cauza acestei probleme. Alina Eremia risca totodată să-și afecteze și corzile vocale, fără această operație, punându-și în pericol sănătatea și cariera.

Ce este deviația de sept?

Deviația de sept este o afecțiune întâlnită la majoritatea populației. Potrivit anumitor date, 80% din populație are într-o oarecare măsură deptul ușor deviat. De multe ori, însă, această afecțiune este insesizabilă. În funcție de gravitatea ei, ea poate să influențeze sau nu calitatea vieții. În cazurile grave, o deviație de sept poate duce la congestie nazală continuă și o respirație îngreunată în permanență.