La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor trei zile de mare sãrbãtoare, trei zile de spectacol în care vor putea descoperi mereu ceva nou.

Astfel, Antena 1 îi invitã pe telespectatori ca în loc de “La mulţi ani!”, sã spunã “Ajut eu”. Este mai mult decât o aniversare, este concretizarea promisiunii “Mereu cu tine”.

Dorintele vor prinde viaţã încã de la prima orã a dimineţii, într-o ediţie de sãrbãtoare a emisiunii Neatza, când Rãzvan şi Dani vor alege de pe platforma www.ajuteu.ro o dorinţã pe care ei, împreunã cu redactia Neatza, o vor împlini. Sandra Stoicescu se va afla și ea alături de echipa matinalilor, pregătităsădezvăluie poveştile emoţionante din cadrul campaniei începutã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori.

Cãtãlin Oprişan va veni în platoul emisiunii cu imagini memorabile din istoria Antenei 1, iar echipa va da startul sãrbãtorii alãturi de Lidia Buble, Simona Gherghe, Dan Capatos, dar și ”brigada tânără”a Observatorului, formatădin Andreea Gherasim, Rose și Nadina Zissu, într-o ediţie specialã, din care nu vor lipsi jocurile, muzica bunã şi preparatele alese gãtite de Vlãduţ. Pe parcursul întregii zile, în toate emisiunile, dar şi în toate ediţiile Observator dorinţele vor continua sã prindã viaţã.

Şi echipa Acces Direct se va alãtura campaniei Ajut eu, într-o ediţie de sãrbãtoare a emisiunii, ce va fi transmisã live, de la ora 14:00, la Antena 1. Mirela Vaida, alãturi de echipa emisiunii vor alege şi ei o primã dorinţã pe care sã o împlineascã.

De la ora 16:45, într-o ediţie specialã de sãrbãtoare Gala Ajut eu, Sandra Stoicescu se va afla alãturi de vedetele staţiei, dar şi de invitaţii sãi speciali şi va prezenta poveştile emoţionante, momentele fericite şi dorinţele împlinite în cadrul campaniei începutã de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuatã de cãtre telespectatori. Peste 40 de vedete se vor afla în platoul Galei Ajut eu şi alãturi de Sandra Stoicescu vor aduce laolaltã dorinţele şi oamenii generoşi care doresc sã le împlineascã, într-o gală plinã de emoţie, de surprize, cu numeroși invitaţi speciali.

Ziua continuã cu o ediţie specialã a emisiunii iUmor, difuzatã de la 20:00, la Antena 1, când românii vor putea urmãri momente savuroase de roast, la care vor participa mai multe vedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Gina Pistol, Marian Godinã, Oase, Alina Eremia şi mulţi alţii, care vor urca pe scenăși îi vor ironiza fărărețineri pe cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar și pe prezentatorii show-ului, Șerban Copoțși Dan Badea.

De la 22:15, un eveniment neașteptat dăpeste cap viața primarului din Mangalițși a subordonaților săi. Doi străini, Mary și John, cetățeni americani, ajung în Mangalița ca să-i facăo vizită- surpriză “unchiului Marc”, pe care nu l-au mai văzut de ani de zile. Panica apare atunci când Sică, șeful poliției locale (Alex Bogdan), și Gabi, nepotul primarului (Nicu Banea), primii mangalițeni care intrăîn contact cu vizitatorii, cred căaceștia sunt de fapt membri ai unei comisii de la Uniunea Europeană care au venit în Mangalița săverifice cum au fost cheltuiți banii alocați din fondurile europene.

A doua zi, sâmbătă, de Sfântul Andrei, sãrbãtoarea continuã la Antena 1 cu o ediţie specialã, live, a emisiunii Neatza cu Rãzvan şi Dani, care se va difuza de la ora 10:00. Astfel, cei doi matinali vor continua în acest week-end maratonul ediţiilor live cu douã emisiuni speciale, în spirit de sãrbãtoare, cu invitaţi de colecţie care vor petrece româneşte, în platou.

Tot sâmbãtã, haioşii matinali vor încheia şi concursul  “Cel mai sexy tătic”, iar juriul care va da verdictul va fi format dintr-un trio de excepție: Andreea Bălan, Diana Munteanu și Andreea Bănică. De Sfântul Andrei, muzica bunăși atmosfera specialăde sărbătoare vor fi coordonatele unei transmisii speciale a celui mai iubit matinal.

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 17:00, emisiunea Acces Direct va fi dedicată celor care poartă numele Andrei și Andreea. Astfel, în platoul emisiunii, telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea pe Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, Andreea Bălan și fiica ei, Ela, Andreea Antonescu și fiica ei, Siena, Andrei Ștefănescu, alături de soția, Antonia, și fiul lor, Ayan, familia Andrei, Grațiela și Armin Duban, Ada și Cornel Palade, Amna, Edward Sanda și Adriana Antoni, dar și pe Andrei Păunescu, alături de Maria, partenera sa de viață, și de fiica lor, Adriana.

De la ora 20:00, pe scena show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcașși Cosmin Seleși, lui Alex Anghel i se va îndeplini dorința de a o imita pe sora sa, Monica Anghel, partenera sa de joc în actualul sezon al transformărilor. La rândul ei, Monica îi va da fratelui ei replica muzicală, transformată în bunul său prieten, Ștefan Bănică. Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan rolurile fraților Anghel, dar și pe cele ale celorlalți concurenți, telespectatorii vor vedea în seara de Sf. Andrei, la Antena 1, într-o nouă ediție a show-ului transformărilor.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specialã a Observatorului, de la ora 06:00 la ora 10:00. De la ora 10:00 la ora 13:00, Răzvan și Dani vor petrece românește și vor spune, în direct, ”La mulți ani, România!”.

Ediția va include o pasă către Sonia Simionov și Laurențiu Rădulescu, reporteri Observator, ce vor transmite direct din piaţã parada de 1 Decembrie și le vor aduce telespectatorilor cele mai relevante informații. În platoul Neatza, Gelu Voicu, Gheorghe Turda, Taraful Cleante și What’s Up vor da startul petrecerii, iar Vlăduțva pregăti și de data aceasta cele mai savuroase delicatese tradiționale, în spiritul sărbătorii de 1 Decembrie.

De la ora 17:00, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale Acces Direct, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Astfel, de la ora 17:00, în platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida vor veni: Veta Biriș, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Carmen Șerban, Constantin Enceanu, Marian Cozma, Elena Merișoreanu, Florin Vasilică și grupul Teleormanul, Cornelia și Lupu Rednic, Sofia Vicoveanca și Dinu Iancu Sălăjanu.

Seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru căAntena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie.Povestea cu cei şapte pitici simpatici – Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul – regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos a cucerit lumea și poate fi revăzutăde telespectatorii Antenei 1, joi, de la ora 20.00.

La aniversarea a 26 de ani, timp de 26 de zile, telespectatorii vor putea urmãri cum zi de zi, alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Pornind de la premisa “Spectacolul face bine”, proiectul ambiţios Ajut eu îşi propune sã conecteze pe platforma www.ajuteu.ro dorinţele unor oameni, cu cei care le pot împlini, schimbând astfel destine. Pentru cã existã oameni care au nevoie de ajutor şi oameni care pot sã ajute, mecanismul campaniei este unul foarte simplu.

Telespectatorii trebuie sã acceseze site-ul www.ajuteu.ro şi sã îşi punã o dorinţã sau sã ajute la împlinirea uneia. Oricât de mic ar putea pãrea gestul fãcut, pentru o altã persoanã poate reprezenta împlinirea unui vis.