Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin, dar cunoscut și pentru relația sa cu Theo Rose, care s-a încheiat de curând, se pare că și-a găsit persoana care să-l consoleze după această despărțire.

Alex și-a găsit o nouă iubită?

În vârstă de 28 de ani, tânărul s-a deplasat tocmai la Cluj, la festivalul Untold 2022, unde a fost surprins în compania unei domnișoare. Și se pare că cei doi au avut multe de discutat, fiind văzuți la discuții la bar.

Sursă: Cancan

După câteva discuții amicale cu barmanul, Alex a început să servească shot-uri de tequila. După ce s-a delectat cu mai multe băuturi, vedeta a început să fumeze un trabuc realizat din foi fine.

După ce a făcut consumație, aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și amețit de la fumul de trabuc, vedeta a început să danseze. În plus, s-a afișat de mai multe ori la bar alături de o domnișoară care părea o clonă a lui Theo Rose, scrie Cancan.

Având în vedere trăsăturile faciale și culoarea părului domnișoarei în cauză, se pare că Alex n-a trecut încă de relația cu artista, sau poate are un tipar bine definit în materie de femei.

Theo Rose a fost cea care a decis să pună capăt relației cu Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte au decis să nu mai formeze un cuplu după o relație de cinci ani. Theo Rose a fost cea care a anunțat pe rețelele de socializare despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte, asta după ce au apărut mai multe imagini cu ea și noul iubit.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, spune în urmă cu câteva zile vreme artista.

De asemenea, Theo Rose a dat de înțeles că s-a despărțit în urmă cu mai multe luni de Alex Leonte și că amândoi au avut timp să se „refacă” după o astfel de ruptură.