În ce stare se află Benone Sinulescu? Artistul a avut arterele înfundate și trebuie să ia un tratament medicamentos

Îndrăgitul artist a avut arterele înfundate și trebuie să ia mai multe medicamente pentru a evita orice risc. După ce a fost externat, Benone Sinulescu a mers acasă pentru a se odihni.

„Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă. Totul spre bine și mă bucură tare mult.

Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat recent Nicolae Datcu, un prieten foarte bun al artistului, potrivit antenastars.ro

A fost internat la Spitalul Județean Arad

Amintim că Benone Sinulescu, în vârstă de 84 ani, a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară. Mai apoi, acesta a fost internat la Spitalul Județean Arad. Soția solistului a spus că starea de sănătate a lui este una foarte bună. Totodată, aceasta i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său.

Ce a scris anterior soția lui Benone Sinulescu ?

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”, scris anterior soția artistului.