In prezent, concurenta este foarte dificil de depasit, daca produsele/serviciile tale nu sunt unice. Majoritatea companiilor au o prezenta online, fiindca acolo se afla si publicul tinta. Un magazin online este in prezent mai aproape de utilizatori decat un magazin fizic. 
 
De ce sa deschizi un magazin online in 2019?
Iata mai jos cele mai puternice argumente pentru care ideea de a deschide un magazin online in 2019 este o alegere profitabila: 
Clientii vor sti cum sa te gaseasca in cateva secunde. La fel stau lucrurile si cu achizitia de bunuri dintr-un magazin online: clientii vor face acest lucru in mai putin de doua minute, fara coada, fara casier. Si, datorita promotiilor pe care le poti implementa, iti poti invita clentii sa recomande brandul tau sau sa impartaseasca experienta pe care a avut-o cu compania in social media.  
Notorietatea marcii tale va creste. In ziua de azi, o mica afacere de succes se poate transforma rapid intr-o marca internationala. Cu oportunitatile de marketing digital din prezent poti atrage clienti din intreaga lume;
Ai ocazia de a analiza comportamentul clientilor, pentru a vedea urmatoarele modificari ale preferintelor. Acest lucru iti fa fi foarte folositor, fiindca te va ajuta sa aduci modificarile necesare in propriul tau magazin online, influnentand cresterea numarului de clienti fidelizati. O recomandare utila:  unii proprietari de afaceri nu acorda suficienta atentie preferintelor utilizatorilor atunci cand dezvolta un magazin online. Caracteristicile unui magazin online de succes sunt similare celor ale unui magazin fizic: un magazin dezordonat, cu angajati reticenti, si marfuri lipsa de la raft nu creeaza i impresie placuta; 
Posibilitatile de a monetiza resursele web sunt virtual infinite: exista numeroase instrumente de marketing incat sa faci publicitate serviciilor si produselor tale ad libitum. Te poti folosi de YouTube, marketing pe e-mail, sau poti dezvolta instrumente de afaceri suplimentare (landing-pages) pentru atragerea potentialilor clienti. 
 
Furnizezi mai multe informatii despre produsele tale. Intr-un magazin online cu staif clienttii pot parcurge detalii amanuntite despre produsele pe care le observa. Unele site-uri permit utilizatorilor sa efectueze comparatii intre doua produse sau mai multe, sa incerce mai multe variante de produs etc. 
Personalizarea este o sarcina obligatorie in lupta pentru intrarea in gratiile consumatorului contemporan. Fiecare client isi doreste sa se simta beneficiarul unui tratament special. Optiunea pentru servicii cu clientii 24/7 este o buna modalitatea de a creste credibilitatea magazinului tau. Un magazin online va oferi mai multe informatii despre afacerea ta; un site de prezentare, ca si un magazin online poate contine informatii despre povestea si istoria marcii. Acest tip de continut creaza o experienta placuta pentru vizitatorii unui site. 
 
Se estimeaza ca in urmatorii trei ani, peste 20% din vanzarile cu amanuntul vor avea loc in online. Si nu este deloc greu de crezut, atunci  cand stim ca 84% din utilizatorii de internet la nivel global folosesc in mod regulat intrenetul pentru a face cumparaturi. Pe fondul acestei tendinte de expansiune a pietei inline, acum este un bun moment sa te implici ca antreprenor si sa investesti in constructia unui magazin online. Publicul tau este mai aproape decat crezi.
 
Alege sa construiesti un magazin online cu o firma profesionista
 
Agentia Fortin din Bucuresti este un start-up specializat in servicii IT, precum si marketing digital. Cu o echipa de tineri in aceeasi masura pasionati si competenti in domeniul lor de activitate, agentia Fortin dispune de un bogat portofoliu de magazine online construite pentru afaceri mici si mijlocii. Veti gasi aici mai mult decat un grup de IT-isti pasionati: textieri si copywriteri cu experiente vor concepe si formula continut de calitate pentru site-ul oricarei afaceri, generand mesajele de care fiecare afacere are nevoie pentru a capta atentia audientei.
 
Descopera aici oferta de servicii a agentiei Fortin si intra in contact cu un reprezentant pentru a stabili o intalnire si un plan de succes pentru afacerea ta online. Bun venit in prezent, bun venit la Fortin. (P)