Cu siguranță Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o vechime de invidiat în televiziune, de unde prezintă de ani de zile știrile de la Pro TV, ea s-a destăinuit fanilor într-o postare pe Instagram. S-a năruit astfel unul din misterele despre care nu bănuia nimeni când o vedea la pupitrul știrilor.

Secretul dezvăluit de Andreea Esca

Ne-am obișnuit ani de zile cu imaginea Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV. Vedeta îți schimbă rareori look-ul, lucru binecunoscut fanilor ei. De asemenea, după cum putem vedea pe micul ecran, ea nu poartă ochelari. Cu toate acestea, fanii ei de pe Instagram au fost surprinși să afle că de fapt în realitate ea poartă lentile de contact atunci când prezintă știrile.

În plus, după cum mai mărturisește în postare, în realitate, atunci când nu prezintă știrile, Andreea Esca poartă ochelari și din imagini îi stă foarte bine și cu ei.

Nimeni nu a bănuit asta

În mai bine de 25 de ani de când prezintă jurnalul de seară, nimeni nu a bănuit că, de fapt, vedeta suferă de miopie și a apelat la lentile de contact. Într-o postare pe contul ei de socializare, unde și-a surprins fanii cu trei fotografii în care poartă ochelari, Andreea Esca a mărturisit că i-au plăcut mereu ochelarii și și-a dorit dintotdeauna să-i poarte, chiar și atunci când nu avea probleme cu vederea.

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)