Adrian Minune a făcut mișcarea anului: Ion Țiriac este alături de el

Adrian Minune a făcut mișcarea anului: Ion Țiriac este alături de el
Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreț de manele iar prezența sa este extrem solicitată la anumite petreceri. Sărbătorile de iarnă l-au adus, însă, pe celebrul cântăreț alături de o altă celebritate: Ion Țiriac. Ce a urmat este incredibil

Adrian Minune s-a aflat în vacanța la Poiana Brașov, potrivit gsp.ro. Nimeni nu și-a imaginat ceea ce avea să urmeze. Și asta pentru că Adrian Minune a cântat iar după momentul cu pricina nu a mai fost rugat să facă el poze cu alte persoane, ci a solicitat chiar el o poză cu Ion Țiriac. Acesta se găsea chiar în locul în care Adrian Minune se afla prezent.

Celebrul manelist a fost rugat insistent să cânte în localul respectiv. Chiar dacă nu se număra pe lista artiștilor care ar fi trebuit să presteze, Adrian Minune a acceptat, susține sursa citată. Nu înainte de a se fotografia cu Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Manelistul a postat încă o fotografie în care apare alături de Ion Țiriac.  Adrian Minune este îmbrăcat într-un sacou negru şi cu papion la gât. În dreapta lui Ţiriac se afla Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, la Berlin.

Reacția incredibilă a fanilor

„De obicei esti rugat sa faci poze cu lumea, dar de data asta cred ca tu l-ai rugat pe om pentru o poza…Adrian, cum e sa stai langa oameni bogați?”, au reacționat imediat fanii lui Adi Minune.

„Miliardarii Romăniei! Pe bune, omul cu valoare să vede din depărtare. Adi, seful mapamondului”, a postat un alt internaut.

 

 

Etichete: , ,
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook