Adrian Minune a vrut să-și declare tot sprijinul pentru fata sa, Adriana Simionescu, care a participat la celebrul show de la Pro TV, Vocea României. El s-a filmat în timp ce se întorcea de la emisiune. Chiar dacă nu a fost unul dintre cele mai fericite momente ale sale, fiica sa fiind eliminată din concurs, Adrian Minune a ținut să le mulțumească celor patru antrenori pentru că fiica sa a ajuns până în semifinala de la Pro TV.

„Dragii mei, vă mulțumesc celor care au fost alături de Adriana mea și de mine, mulțumesc tuturor fanilor, mulțumesc tuturor celor care au votat. Mulțumesc Pro-ului pentru că Adriana a ajuns în semifinale. Mulțumesc lui Chirilă, Irina, lui Smiley și lui Brenciu, frățiorul meu. Asta este viața, viața merge mai departe”, a spus Adrian Minune în filmarea postată pe o rețea de socializare.

Fata lui Adrian Minune a fost făcută praf

Fata lui Adrian Minune a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu și a cântat în semifinala de la Pro TV. Prestația acesteia a stârnit un val de reacții din partea internauților.

„Momentul a fost slab. Melodie masacrata de o voce care „patina” absolut neplăcut. De accesele de „tupeu” tipic etniei mai bine ma abțin…” sau ”Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul”, au fost câteva dintre reacții.

Un alt telespectator și-a declarat revolta, spunând: „Nu cred ca are voce pentru nivelul acesta de competiție,au fost concurenti de o mie de ori mai buni care meritau intradevar sa fie macar in semifinala, dar asta e emisiunea ce sa ii faci”.