În cadrul emisiunii ”Oamenii Dimineții” realizată de către Ioana Ciurlea, jurnalist Digi 24, Lucian Mîndruță a vorbit despre primul său job. Potrivit acestuia, în timpul facultății lucra pe șantier noaptea iar ziua se ducea la cursuri.

”Am lucrat pe șantier. Trăgeam cabluri electrice iarna, fără mănuși. Apoi când am intrat la facultate mi-am luat un job mai ușor și anume paznic de noapte. Noaptea eram paznic și după aceea mă duceam la facultate.

Nu aveam deloc timp liber pentru că uneori era așa: facultate, postul de televiziune, paznic. Uneori dormeam în post. Nimeni nu știa la televiziune că sunt paznic de noapte.

Am reușit să scap de jobul de paznic de noapte și să fiu traducător la o agenție de presă”, a spus Lucian Mîndruță.

Motivul pentru care nu poate să fie vedetă

În același interviu pentru emisiunea ”Oamenii Dimineții”, Lucian Mîndruță a scos la iveală motivul pentru care acesta nu se poate considera vedetă și pentru care nu poate fi vedetă.

”Nu mă consider vedetă. Vedetele sunt altceva. Încerc să le dau oamenilor altceva decât glamour și viața mea spectaculoasă.

Am încercat să fiu vedetă dar oamenii simțeau că nu e pe bune. Eu și pe yacht mănânc pâine cu roșii și cu brânză.  Iată de ce nu pot fi vedetă. În loc să mănânc icre negre, îmi tai o roșie și mănânc cu telemea și cu pâine.”, a spus acesta.